Merkittävä investointi tuotantoon – uusi plasmahitsauslaite otettiin käyttöön SKM Stainlesin konepajalla

Uusi plasmahitsauslaite tuo tärkeän vahvistuksen SKM Stainless Oy:n tuotantoketjuun. Laite on monipuolisesti käytössä konepajan tuotannossa ja tuo siihen lisää volyymia.

– Investoinnin ansiosta tuotteet voidaan valmistaa entistä kustannustehokkaammin ja laadukkaammin, ja se mahdollistaa myös uusien tuotteiden tuomisen valikoimaan. Pystymme näin palvelemaan uusia asiakkaita ja kasvattamaan yhteistyötä myös nykyisten asiakkaiden kanssa, tuotantojohtaja Marko Mikkonen kertoo.

Uusi hitsausasema on kuusi metriä pitkä, ja se on räätälöity yrityksen muuhun tuotantolinjaan sopivaksi. Laitteen avulla päästään hitsaamaan entistä suurempia ainevahvuuksia.

Laitehankinta on osa SKM Stainless Oy:n valmistustekniikan kehittämis- ja investointihanketta. ELY-keskuksen rahoittama hanke alkoi vuonna 2019 ja päättyy vuoden 2021 alkupuoliskolla.

– Kehittämistyön yhtenä tavoitteena on pysyä mukana tiukassa markkinatilanteessa. Yrityksenä haluamme myös olla edelläkävijöitä ja varmistaa, että pystymme työllistämään osaajiamme jatkossakin, Mikkonen toteaa.

levyplasma

SKM Stainless Oy on kirkkaiden terästen ja teollisuus muovihitsausten taitaja. Tuotantotilamme sijaitsevat Leppävirralla. Projekti toimituksia ja...

Lue lisää

SKM Stainless Oy on sitoutunut toimintansa jatkuvaan ja asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tästä tunnustuksena meille on keväällä 2020...

Lue lisää

Uusi plasmahitsauslaite tuo tärkeän vahvistuksen SKM Stainless Oy:n tuotantoketjuun. Laite on monipuolisesti käytössä konepajan tuotannossa ja...

Lue lisää