Meistä

Historia

SKM Stainless Oy:n historia alkaa 1950-luvulta, jolloin Hackman aloitti ruostumattomasta teräksestä tehtyjen prosessisäiliöiden valmistuksen Leppävirran Sorsakoskella Pohjois-Savossa. Toiminnan laajentuessa konepajamme siirtyi Leppävirran keskustaan vuonna 1996.

Hackmanin jälkeen Leppävirran konepajatoimintaa jatkoi YIT ja myöhemmin Caverion Industria Oy, jolta nykyiset omistajat ostivat konepajaliiketoiminnan vuoden 2018 syksyllä. Näin syntyi nykyinen SKM Stainless Oy, joka jatkaa 1950-luvulta alkaneiden perinteiden katkeamatonta ketjua kirkkaiden terästen taitajana.

 

SKM Stainless nykyään

Nykyisin Leppävirran konepajalla suunnitellaan ja valmistetaan muun muassa säiliö- putkisto- ja laitekomponentteja ruostumattomista-, haponkestävistä- ja duplex-teräksistä ja muista kirkkaista erikoisteräksistä kuten titaanista. Konepajan tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat erilaiset paineastiat, säiliöt, reaktorit, savukaasupesurit (scrubberit), putket, putkenosat ja putkistoesivalmisteet kokonaistoimituksina suunnittelusta aina työmaa-asennuksiin, ja palvelu- ja tuoteportfoliotamme on avattu tarkemmin Palvelut-osiossa.

Lue lisää palveluistamme »

Plasmaleikkausta