Meistä

Historia

SKM Stainless Oy:n historia alkaa 1950-luvulta, jolloin Hackman aloitti ruostumattomasta teräksestä tehtyjen prosessisäiliöiden valmistuksen Leppävirran Sorsakoskella Pohjois-Savossa. Toiminnan laajentuessa konepajamme siirtyi Leppävirran keskustaan vuonna 1996.

Hackmanin jälkeen Leppävirran konepajatoimintaa jatkoi YIT ja myöhemmin Caverion Industria Oy, jolta nykyiset omistajat ostivat konepajaliiketoiminnan vuoden 2018 syksyllä. Näin syntyi nykyinen SKM Stainless Oy, joka jatkaa 1950-luvulta alkaneiden perinteiden katkeamatonta ketjua kirkkaiden terästen taitajana ja teollisuuden palveluiden tarjoajana.

 

SKM Stainless nykyään

SKM Stainless Oy on nykyään yksi vahvimmista toimijoista useilla tarjoamillamme palvelusegmenteillä. Yhtiömme liikevaihto on vuositasolla noin 14 miljoonaa ja palveluita tarjoamme noin 50 teollisuuden huippuammattilaisen voimin.

Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja Pohjoismaissa asennusurakoinnin, huolto- ja kunnossapitopalveluiden sekä konepajatoimitusten projekteissa pienissä ja suurissa kokonaisuuksissa.

Pohjois-Savon Leppävirralla sijaitsevalla konepajallamme suunnittelemme ja valmistamme ruostumattomista-, haponkestävistä- ja duplex-teräksistä sekä titaanista muun muassa säiliö-, putkisto- ja laitekomponentteja. Valmistettaviin konepajatuotteisiin kuuluvat myös erityyppiset paineastiat, säiliöt, savukaasupesurit eli scrubberit, putket, putkenosat ja putkistoesivalmisteet, tarvittaessa myös isoina kokonaistoimituksina aina suunnittelusta työmaalla tapahtuvaan asennukseen saakka. Voit tutustua tarkemmin palveluihimme Palvelut-sivulla.

Plasmaleikkausta