SKM Stainless Oy:lle on myönnetty ISO 9001- ja EN 764-5 -sertifikaatit

SKM Stainless Oy on sitoutunut toimintansa jatkuvaan ja asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tästä tunnustuksena meille on keväällä 2020 myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti.

Laatusertifiointi kattaa SKM Stainless Oy:n toiminnot myynnistä ja suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen. Jo aiemmin olemme saaneet hitsauksen laadunvarmistuksen ISO 3834 -sertifikaatin.

– Sertifioinnit ovat osoitus siitä, että toimintamme laatu on näiden standardien mukaista. Tuotteiden valmistuksen lisäksi pystymme tarjoamaan myös kattavan dokumentaation ja laadunvarmennuksen, laatupäällikkö Antti Kolehmainen sanoo.

Vuoden 2020 elokuussa SKM Stainless Oy:lle myönnettiin myös EN 764-5 -sertifiointi. Käytännössä se tarkoittaa, että yrityksessä voidaan valmistaa standardien mukaisia putkia (EN 10296-2) ja putken osia (EN 10253-3 ja EN 10253-4).

– Voimme toimittaa asiakkaalle nopealla aikataululla osia, joilla muuten olisi pitkät toimitusajat. Tämä palvelee etenkin erikoisemmista perusmateriaaleista valmistettujen ja pienempien erien toimittamista, Kolehmainen kertoo.

 

SKM Stainless Oy on sitoutunut toimintansa jatkuvaan ja asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tästä tunnustuksena meille on keväällä 2020...

Lue lisää

Uusi plasmahitsauslaite tuo tärkeän vahvistuksen SKM Stainless Oy:n tuotantoketjuun. Laite on monipuolisesti käytössä konepajan tuotannossa ja...

Lue lisää

Varkautelainen Antti Pakarinen, 34, aloitti SKM Stainless Oy:llä projektipäällikkönä 16.10.2020. Koulutukseltaan Pakarinen on insinööri (AMK), ja...

Lue lisää