Om oss

Historia

Historien om SKM Stainless Oy går tillbaka till 1950-talet, när Hackman började tillverka processtankar av rostfritt stål i byn Sorsakoski i Leppävirta, Norra Savolax. I takt med att företaget växte flyttade verkstaden in till centrum i Leppävirta 1996.

Efter Hackman eran drevs verkstaden i Leppävirta av YIT och senare av Caverion Industria Oy, från vilka dess nuvarande ägare köpte verkstaden och den tillhörande verksamheten hösten 2018. Detta var födelsen av det nuvarande SKM Stainless Oy, som fortsätter den obrutna traditionen av expertis inom rostfritt stål från 1950-talet.

SKM Stainless idag

I vår verkstad i Leppävirta designar och tillverkar vi bland annat tankar, rör och komponenter för utrustning med användning av rostfritt stål, syrafast och duplexstål, samt andra rostfritt specialstål som titan. Våra verkstadsprodukter inkluderar olika tryckkärl, tankar, reaktorer, skrubbrar, rör, rördelar och prefabricerade rördelar som kan beställas som en omfattande tjänst som inkluderar allt från design till installation på din plats. Våra övriga tjänster och produkter finns i Tjänster och produkter sektionen.

Läs mer om våra tjänster »

Plasmaleikkausta